keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Päivä 28: Sijoitusvinkit kiertoon

Tarina Osallistuin syksyllä eräisiin juhliin, jonka kutsuvieraat saivat kotiinviemiseksi tämän sijoitusoppaan. Kirjassa rahoituksen professori Puttonen jakaa vinkkejä siihen miten rahansa kannattaa sijoittaa velkakriisin aikana.

Syy luopua Aihe on toki kiinnostava, mutta itse luen mieluummin vapaa-ajallani fiktiota tai onnellisuusoppaita. Ystäväni bongasi tämän viikonloppuna hyllystäni ja innostui siitä, joten taidan yllättää hänet iloisesti.

Päivän oivallus Kaivelin juuri keittiössäni sijaitsevaa siivous- ja romukaappia, missä on aina ennen ollut aikamoinen sekamelska. Yllätyin iloisesti kun huomasin jo kuukauden jälkeen kaaoksen selvästi vähentyneen - ihan hyvä suoritus vasta kuukauden jälkeen.

Päivän haaste Eräs lukija vinkkasi, että aiemmin mainitsemaani kodittomien talvivaatekeräykseen ei oteta enää vastaan vaatteita. Sinänsä hyvä juttu, että moni on ollut valmis tarjoamaan apuaan. Toki nyt minun pitäisi keksiä toinen kierrätyskohde talvivaatteille - onko teillä muita ideoita paikkoihin, missä apu menisi suoraan tarvitseville?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti