perjantai 10. tammikuuta 2014

Päivä 10: Uutta käyttöä kahviastiastolle, cocktail-vinkki ja naapurisovun edistämistä

Tänään töissä keskustelimme edelleen kodin esineistön muutoksesta eilisen hesarin artikkelin innoittamana. Erityisesti keskustelua herätti isovanhemmilta perityt tee- ja kahviastiastot, jotka ovat toki kauniita, mutta niin ihastuttavan epäkäytännöllisiä nykypäivänä. Itse suunnittelen tarjoavani Moskovan Metropol-hotellin tapaan kahviastiastostani cocktaileja kuin kieltolain aikaan, mutta muuten sille on vaikea keksiä omassa arjessani käyttöä. Onko teillä ideoita kahviastiaston hyödyntämiseen?

Pidemmittä puheitta kuitenkin päivän esineen pariin - toivottavasti tämä inspiroi teitäkin rakentamaan parempaa naapurisopua!

Tarina Kuorimaveitsi on varmaankin ostettu ensimmäiseen kotiini 2002 Ikeasta. Se on palvellut pitkään ja käytän sitä edelleen säännöllisesti.

Syy luopua Naapurini mainitsi lukevansa blogiani ja samaan hengenvetoon jatkoi, että häneltä puuttuu veitsi hedelmänkuorintaveitsi. Itselläni näitä löytyy yhteensä kolme, joten luovun mielelläni tästä yhdestä, samalla autan häntä välttämään turhan ostoksen. Taidan pakata tämän kauniista ja sujauttaa hänen postilaatikostaan (Tuomo, älä pelkää! Se epämääräinen paketti eteisesi lattialla ei siis ole kirjepommi.).

Päivän oivallus Tavaroista pääsee näppärästi eroon sujauttamalla niitä naapurien postilaatikkoihin.

Päivän haaste Päivän haasteen keksiminen tuottaa päänvaivaa. Lähiaikoina olo on tuntunut kovin kevyeltä - blogin kirjoittaminen on tuonut merkityksellisyyttä arkipäivään ja turhasta luopuminen tuulettaa ajatuksia entisestään. Tämä on ehkä enemmän 'oivallus'-kategoriaa, mutta ilmeisesti turhien, epäolennaisten asioiden siivoaminen elämästä tekee tilaa hyvillä virtauksille.

Ihanaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti